NEM konto

Alle i Danmark skal have en NemKonto – både borgere, foreninger og virksomheder. En NemKonto er en helt almindelig bankkonto, man har i forvejen, og som det offentlige bruger til at udbetale penge til.

NemKonto betyder, at alle udbetalinger fra det offentlige bliver overført elektronisk på den samme konto hver gang.

NemKonto-systemet betyder, at de offentlige myndigheder udbetaler til foreningens konto via deres CVR-nummer. Jeres forening skal derfor først have oprettet et CVR-nummer og derefter få banken til at knytte CVR-nummer og NemKonto sammen. Læs mere om det under menupunktet "CVR nummer".