Vedtægter/godkendelser

Godkendelse af ny folkeoplysende forening
Nye foreninger, der ønsker tilskud til foreningsarbejde, voksenundervisning eller ønsker at låne kommunale lokaler, skal godkendes af Lemvig Kommune.

Ansøgning om godkendelse skal sendes til Lemvig Kommune, Familie- og Kultursekretariatet, Rådhusgade 2, 7620 Lemvig.

Ansøgningen skal indeholde en kort beskrivelse af foreningens virke og en kopi af foreningens vedtægter. Vedtægterne skal være underskrevet af hele bestyrelsen og skal også være godkendt på foreningens stiftende generalforsamling.

Inden I får generalforsamlingen til at godkende vedtægterne, er det en fordel for jer, hvis I har fået vedtægterne forhåndsgodkendt af Familie- og Kultursekretariatet. En medarbejder vil gennemgå jeres vedtægter og sikre, at folkeoplysningslovens regler er opfyldt.

Ændring af vedtægter
Hvis foreningen på et senere tidspunkt får brug for at ændre sine vedtægter, skal det ske i overensstemmelse med den procedure, som foreningen har vedtaget. Derudover skal disse ændringer godkendes i Familie- og Kultursekretariatet.