CVR nummer

Foreninger, der skal modtage økonomisk tilskud fra Lemvig Kommune, skal have et CVR-nummer. Læs herunder hvordan I gør.

Et CVR-nummer fås fra et centralt register hos Erhvervs- og Selskabsstyrelsen. Find det på www.webreg-portal.dk. Husk at et CVR-nummer skal fornys hvert 3. år for på den måde at bekræfte, at foreningen stadig er aktiv. Ellers lukkes CVR-nummeret.

Det er meget let at få oprettet et CVR-nummer og det sker ved hjælp af en elektronisk signatur i form af Nem-ID. En Nem-ID kan du selv oprette på denne side: www.nemid.nu eller du kan få hjælp til oprettelse af Nem-ID i Borgerservice.

Når du har fået et CVR.nr. til foreningen, skal du bede foreningens pengeinstitut om at: ”tilknytte CVR-nr. til kontoen og indberette den som en NEMKonto”. Herefter er det muligt for os at overføre tilskud til den rette forening.

Det du skal gøre er altså følgende:

• Opret et NemID (hvis du ikke har et i forvejen)
  • Opret et CVR-nummer
  • Kontakt foreningens bank